طبق اعلام مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، بیشترین استقبال و فراوانی سفرهای نوروزی را در استان‌های فارس، خراسان رضوی و اصفهان شاهد هستیم.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مهدی نیک‌فر؛ مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، با تأکید بر آماده بودن پذیرش غیرحضوری از طریق سامانه my.medu.ir برای تمام همکاران اظهار کرد: باتوجه به در دسترس بودن آدرس مراکز و مدارس اسکان از طریق لوکیشن از مراجعه حضوری به ستادهای اسکان پرهیز شود. ضروری است همکاران باتوجه به تردد و شلوغی جاده‌ها، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را مد نظر داشته و در پویش «نه به تصادف» مشارکت کنند.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ مدیران کل استان‌ها و عوامل اجرایی طرح اسکان نوروزی ۱۴۰۴ تصریح کرد: مدیران کل از ظرفیت پذیرش غیرحضوری با توجه به احتمال افزایش پیک سفر در هفته آتی برنامه‌ریزی و اقدام لازم را انجام دهند.

ظرفیت ۵۸ هزار نفری اسکان فرهنگیان در خراسان رضوی

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ۱۸ هزار نفر عوامل اجرایی، ۹ هزار مدرسه، ۴۲۴ مرکز آموزشی و رفاهی و ۶۲۵۰۰ کلاس در سه طرح ویژه الف و ب، ۳۰ ناظر ویژه در طرح اسکان نوروز ۱۴۰۴ فعال هستند. همچنین در دومین روز از سفرهای نوروزی، استقبال فرهنگیان به بیش از ۵۰۰ هزار نفر ـ روز رسیده است.

انتهای پیام/