معاون مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی با هشدار نسبت به افزایش پرونده‌های کلاهبرداری در قالب کاریابی، از شهروندان خواست نسبت به آگهی‌های با عناوین «حقوق بالا» و «کار در منزل» هوشیار باشند و صحت آن‌ها را بررسی کنند.

به گزارش فرهنگیان پرس سرهنگ حجت متقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: «بخش قابل توجهی از پرونده‌های پلیس آگاهی مربوط به کلاهبرداری به روش کاریابی و استخدام است.» او گفت شرایط اقتصادی و وعده حقوق‌های بالا و عناوینی مانند «کار در منزل» موجب فریب شهروندان، به ویژه بانوان، می‌شود.

 

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: «به متقاضیان کار توصیه می‌کنیم پیش از مراجعه به هر آگهی کاریابی، ابتدا صحت آن را بررسی کنند.» او هشدار داد یکی از شگردهای رایج، درخواست مبالغی تحت عنوان بیعانه، کارمزد یا هزینه‌های اداری است و پس از دریافت وجه، کلاهبرداران ناپدید می‌شوند.

 

سرهنگ متقی همچنین به فعالیت شرکت‌های غیرمجاز بازاریابی شبکه‌ای و هرمی اشاره کرد و گفت: «این افراد با جذب متقاضیان، آن‌ها را به مکان‌هایی منتقل می‌کنند که امکان ارتباط با خانواده وجود ندارد و سپس با خانواده‌ها تماس گرفته و درخواست وجه می‌کنند.» او این اقدام را نوعی گروگان‌گیری در پوشش کاریابی دانست.

 

او در پایان تأکید کرد: «شهروندان فریب شرکت‌هایی که با عنوان بازاریابی شبکه‌ای فعالیت می‌کنند را نخورند و امور اشتغال را از مسیرهای قانونی و ساختارمند پیگیری کنند.»