سازمان سنجش اعلام کرد:داوطلبانی که متقاضی گزینش با نمرات کنکور سال ۱۴۰۲ در سال ۱۴۰۳ هستند باید فردا برای ثبتنام در کنکور اقدام کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سازمان سنجش در اطلاعیهای اعلام کرد: پیرو اطلاعیه تاریخ اول خرداد ۱۴۰۳ مبنی بر ثبتنام با تاخیر آزمون سراسری (نوبت دوم) به اطلاع میرساند:
بر اساس مندرجات اطلاعیه راهنمای ثبتنام آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) منتشره در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ همچنین دفترچه راهنمای ثبتنام و شرکت در این آزمون، آن دسته از داوطلبانی که متقاضی گزینش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ برای پذیرش و انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ هستند، در صورتی که در یکی از نوبتهای اول یا دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ثبتنام نکردهاند، لازم است جهت انتخاب رشته و گزینش در آزمون سراسری ۱۴۰۳، در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۶ و ۷ خرداد نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
بدیهی است عدم ثبتنام در آزمون به منزله عدم درخواست پذیرش و انتخاب رشته در آزمون سال جاری خواهد بود.
انتهای پیام/
