فیلم سینمایی «یاره» به کارگردانی حامد عزیزی، عصر روز یکشنبه هفتم دی‌ماه در پردیس سینمایی ملت اکران می‌شود. این اثر که در ژانر درام ترسناک با رویکرد روان‌شناختی و فراواقع‌گرایانه ساخته شده، میزبان جمع گسترده‌ای از بازیگران و عوامل خواهد بود.

به گزارش فرهنگیان پرس، مراسم اکران این فیلم از ساعت ۱۷ با فوتوکال آغاز و از ساعت ۱۸ تا ۲۰ با پخش فیلم ادامه خواهد یافت. «یاره» با نویسندگی مشترک حامد عزیزی و احسان جوادی اصفهانی، و با بازی گروهی متشکل از چهره‌هایی همچون آزیتا ترکاشوند، علیرضا مهران، فاطمه حاج‌وی و احسان جوادی اصفهانی به پرده سینما می‌رود.

این پروژه سینمایی،علاوه بر بازیگران متعدد، از تیم فنی و اجرایی گسترده‌ای نیز بهره برده است. از جمله عوامل کلیدی آن می‌توان به آرش خلاق‌دوست (مدیر فیلمبرداری)، موحد شادرو (تدوین)، محمد قمی (طراح گریم) و ساناز جلالی (طراح صحنه و لباس) اشاره کرد. بهزاد جاودان‌فرد نیز مجری طرح این فیلم است.

 

تلفیق ترس و روان‌کاوی

بر اساس معرفی روابط عمومی فیلم،«یاره» اثری در ژانر درام ترسناک با رویکرد روان‌شناختی و فراواقع‌گرایانه است. این ترکیب نشان می‌دهد که فیلم احتمالاً بیش از آنکه متکی بر عناصر ترس فیزیکی و ماوراءالطبیعه متعارف باشد، در پی ایجاد حس دلهره و واکاوی زوایای تاریک روان شخصیت‌هاست. انتخاب چنین رویکردی در سینمای ایران که کمتر به ژانر ترسناک روان‌کاوانه پرداخته، می‌تواند جسورانه و قابل توجه باشد.