جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا) در بیانیه‌ای از تمامی نهادهای دولتی و نظامی برای کمک به آسیب‌دیدگان سیل اخیر قدردانی کرد.

به گزارش فرهنگیان پرس، متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بعثت پیامبر بزرگ اسلام، پیامبر اعظم، آخرین پیامبر الهی، پیامبر مهر و محبت مبارک باد. پیامبر اسلام راه توحید و یکتاپرستی، عدل الهی و عدالت اجتماعی و مبارزه با جهل و ظلم و ظالم، حکومت و ولایت مردان الهی و عدالت‌پرور را در دنیا باز نمود. بعثت، رستاخیز بزرگ عالم وجود، آغاز خواندن به نام خالق (اقرا بسم ربک الذی خلق) و خواندن بشریت به راه تزکیه و آموزش علم و حکمت، درستکاری، ایثار، گذشت، و عبادت ذات مقدس الهی است؛ فقط امید به خدا بستن، فقط به یاد خدا بودن، فقط به خدا پیوستن و از همه چیز گسستن و جز خدا، همه چیز را مخلوق خدا دانستن. این است راه مستقیم، اهدنا الصراط المستقیم.

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، ضمن تبریک این عید بزرگ، بعثت نبی اکرم محمد مصطفی (ص) به دنیای تشنه عدالت، به همه مسلمین، همه ایرانیان عزیز و پر مهر و محبت و مقام معظم رهبری، اتحاد اسلامی و انسجام ملی، پیروزی و بهروزی برای ملت شجاع و مقاوم ایران اسلامی و پیروزی و موفقیت همه مسلمانان جهان را از ساحت قدس الهی مسألت می‌دارد؛ به ویژه هموطنان سیل‌زده خود را که ایام بسیار سختی را می‌گذرانند تنها نگذاشته و همگان را به همکاری و یاری رساندن بیشتر به آنان دعوت می‌نماید، گرچه مردم خود خودجوش و قبل از همه به یاری هم شتافتند و روحیه همبستگی ملی خود را به خوبی نشان دادند.

وظیفه خود می‌دانیم که از همه تلاشگرانی که جهادگونه به پا خاستند و به کمک مردم شتافتند، اعم از نیروها و مسئولین دولتی، نیروهای امدادگر، نهادها و بخصوص ارتش و سپاه که با امکانات خود به رغم بعضی عیب‌جویی‌های غیر منصفانه با توان و همت و سازماندهی در همه استان‌های درگیر خالصانه و مخلصانه به صحنه آمدند متشکر و سپاسگزار باشیم و اعلام داریم که استمرار آن تا رسیدن به شرایط پایدار ضروری است. خسارات بسیار بالا است و عزمی راسخ و تلاشی جهاد گونه و برنامه‌ریزی هوشمندانه و همکاری عمومی و منسجم برای جبران این خسارت‌ها و بازسازی خرابی‌ها کاملاً مورد نیاز است قطعاً بایستی از این باران که به شدت کشور خشکی زده ما نیازمند آن بود به رغم خسارت‌ها و مشکلات کم نظیری که به وجود آورد بهترین بهره برداری را بنماییم و با عبرت گرفتن از این تجربه که بخش عمده آن تلخ بود برای جلوگیری از حوادث نظیر آن آماده باشیم و به بهترین وجهی از این رحمت الهی بهره بر گیریم.

امیدواریم که به یاری خداوند متعال و به یمن سالروز بعثت نبی مکرم اسلام و با همت جهادی همگان هرچه سریع‌تر بر این مشکلات فائق آییم که اگر همه بخواهیم، شدنی است.»

  • منبع خبر : ایسنا