رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با محکومیت حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، از اسکان اضطراری ۵۲۲۶ شهروند در ۳۲ هتل خبر داد. مهدی بابایی اعلام کرد: ۳۴ هزار واحد ساختمانی آسیب دیده‌اند که ۹۱۲ مورد نیازمند تخریب است. این آمار در شرایط جنگ رمضان، لزوم تقویت روحیه جهادی را آشکار می‌کند.

به گزارش فرهنگیان پرس، مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران جزئیات خسارت‌های ناشی از حملات اخیر دشمن را تشریح کرد.

وی در گفت‌وگو با ایسنا تأکید کرد: «۳۴ هزار و ۲۳۴ واحد ساختمانی در تهران آسیب دیده که از این تعداد ۹۱۲ ساختمان به‌طور کامل تخریب‌شده و نیاز به نوسازی دارد.»

بابایی افزود: «تاکنون ۵۲۲۶ شهروند آسیب‌دیده در ۳۲ هتل پایتخت اسکان یافته‌اند.» او همچنین از خسارت ۴۴۱۸ خودرو و ۲۵۲ موتورسیکلت، تشکیل ۳۷۰ تیم روان‌درمانی و مشارکت ۳۴۰۱ جهادگر در امدادرسانی خبر داد.

 

آمار خسارت‌ها در میانه جنگ ترکیبی

نایب رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به انجام ۳۷۰ عملیات آتش‌نشانی، خاطرنشان کرد: «۹۴۵ ارزیابی ایمنی سازه‌ای و ۲۲۹ بازرسی HSE طی این حملات انجام شده است.»

این داده‌ها در حالی منتشر می‌شود که دشمن صهیونیستی-آمریکایی با جنگ ترکیبی (هوایی، اقتصادی و روانی) تلاش دارد تاب‌آوری شهروندان تهرانی را تخریب کند.

 

زیر ذره‌بین فرهنگیان پرس

آمار خسارت‌های تهران نه‌تنها ویرانی فیزیکی، بلکه عمق جنگ نرم دشمن را نشان می‌دهد. برای تبدیل این بحران به فرصتِ انسجام ملی، پیشنهاد می‌شود:

۱.ایجاد شبکه‌های داوطلبانه فرهنگیان برای پشتیبانی آموزشی و روانی از آسیب‌دیدگان

۲. استفاده از ظرفیت مدارس به‌عنوان پایگاه‌های امداد روانی در محلات بحران‌زده

۳. طراحی برنامه‌های درسیِ تاب‌آوری محور برای تقویت روحیه جهادی در نسل آینده

این اقدامات توطئه دشمن برای تضعیف امید اجتماعی را خنثی کرده و آموزش‌وپرورش را به سنگر مقابله تبدیل می‌کند.