مدیرکل بهزیستی استان تهران از پرداخت وام‌های اشتغال‌زایی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی برای عرضه محصولات افراد دارای معلولیت در ۱۶ شهرستان استان خبر داد.
به گزارش فرهنگیان پرس، به نقل از فریدالدین حجت‌الاسلامی با اشاره به اینکه هدف اصلی، پر کردن فاصله میان بازار و توانمندی جامعه هدف است، اظهار کرد: با حمایت استانداری و فرمانداران، محل‌های ثابتی برای فروش کالاهای تولیدی معلولان در شهرستان‌ها ایجاد می‌شود تا چرخه حمایتی و اشتغال این افراد گسترده‌تر شود.
او افزود: وام‌های اشتغال و کمک‌های بلاعوض سازمان در راستای تحقق «چرخش‌های ۱۳گانه» و توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش پرداخت می‌شود.مدیرکل بهزیستی استان تهران با تأکید بر اینکه بیش از ۳۰۰ هزار معلول تحت پوشش این اداره‌کل قرار دارند، گفت: تلاش می‌کنیم با برپایی نمایشگاه‌های استانی و ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان، مسیر توانمندسازی و ورود این افراد به بازار کار را هموار کنیم.
او با اشاره به خدمات مستمر و غیرمستمر سازمان بهزیستی به جامعه هدف خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که معلولان تحت پوشش به سمت توانمندسازی هدایت شوند و خدمات سازمان در مسیر مطلوب خود قرار گیرد.
حجت‌الاسلامی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌ها برای پر کردن فاصله میان بازار و توانمندی معلولان انجام می‌شود، افزود: هدف این است که مردم ببینند جامعه هدف بهزیستی تا چه اندازه توانمند و اثرگذار است و تنها به فضایی برای ارائه توانمندی‌هایشان نیاز دارد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران از عزم مدیریت شهری برای حمایت از این قشر خبر داد و گفت: با حمایت استاندار و فرمانداران، تلاش می‌کنیم در هر یک از ۱۶ شهرستان استان، محل‌های ثابتی برای عرضه دائمی محصولات و کالاهای تولیدی معلولان اختصاص یابد تا چرخه حمایتی سازمان گسترده‌تر شود.وی درباره تسهیلات حمایتی بهزیستی ادامه داد: وام‌های اشتغال‌زایی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان برای هر فرد در نظر گرفته شده است و اگر افراد در قالب تعاونی فعالیت کنند، سقف تسهیلات به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد. همچنین کمک‌های بلاعوض نیز در اختیار جامعه هدف قرار می‌گیرد.
حجت‌الاسلامی با اشاره به اجرای «چرخش‌های ۱۳گانه» ترسیم‌شده از سوی رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: حرکت در این مسیر و توانمند شدن خانواده‌های تحت پوشش، بهترین دستاورد و بالاترین هدف برای مجموعه بهزیستی استان تهران است.
تأکید رئیس بهزیستی ری بر عدالت در فرصت‌آفرینیداود خادم، رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری، با تأکید بر ضرورت تحقق عدالت در فرصت‌آفرینی، از سیاست‌های جدید این سازمان برای تحول در حوزه توانمندسازی معلولان و حمایت از تولیدات هنری و خلاقانه این گروه خبر داد.وی بر اهمیت نقش شرکای اجتماعی و مسئولان در مسیر حمایت از معلولان بااستعداد تأکید کرد و گفت: در کنار قهرمانان و مدال‌آوران ملی، افرادی در جامعه حضور دارند که با وجود مهارت‌ها و استعدادهای ارزشمند، در حوزه تولید آثار هنری و محصولات خلاقانه فعالیت می‌کنند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
خادم با اشاره به استراتژی جدید سازمان بهزیستی اظهار کرد: در این سازمان به دنبال اجرای ۱۳ چرخه تحول‌آفرین هستیم که هدف اصلی آن، عبور از حمایت‌های صرفاً مستمر و گذرا و حرکت به سمت سیاست‌های فرصت‌آفرین و توانمندساز است.
فرماندار ری: مانع اصلی شکوفایی معلولان، نگاه نادرست جامعه استبیژن سلیمان‌پور، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، با تأکید بر اینکه افراد دارای توان‌خواهی به توهم یا قهرمان‌سازی نیاز ندارند، گفت: مانع اصلی بر سر راه شکوفایی این قشر، نگاه نادرست جامعه و موانعی است که خود ما ایجاد می‌کنیم.وی بر ضرورت تغییر نگرش عمومی نسبت به این افراد تأکید کرد و با اشاره به لزوم پرهیز از قضاوت نادرست درباره توانمندی‌های آنان اظهار کرد: باید پای حرف‌های این عزیزان بنشینیم، از اراده‌شان روشنایی بگیریم و بدانیم آنچه در این مکان به نمایش درآمده، تجلی عشق، عاطفه، زندگی و آفرینش زیبایی‌هایی است که خلق آن‌ها در توان دیگران نیست.
فرماندار ویژه شهرستان ری با بیان اینکه افراد دارای توان‌خواهی نیازی به قهرمان‌سازی‌های ساختگی ندارند، افزود: نباید از این افراد قهرمانان خیالی بسازیم؛ بلکه باید بپذیریم هرکس به اندازه توانایی خودش درک شود و زندگی کند.
قهرمانان واقعی کسانی هستند که با تمام محدودیت‌ها، حس خوب زندگی را معنا کرده‌اند.
سلیمان‌پور با تأکید بر اینکه اجتماع و نوع نگاه ما مانع اصلی در مسیر این افراد است، تصریح کرد: اگر امکان برابر برای شکوفایی استعدادهای آنان فراهم شود، هیچ‌کس به دلسوزی‌های افراطی نیاز نخواهد داشت و این افراد می‌توانند با توانمندی‌های خود زندگی خوب و باعزتی داشته باشند.
در پایان مراسم از معلولان توانمند تجلیل و تکریم شد.