به گزارش فرهنگیان پرس، پس از اعتراضات صورت گرفته در کشور در پی طرح افزایش قیمت بنزین، دسترسی به اینترنت در سراسر کشور محدود شد و استان سیستان و بلوچستان هم از این قاعده مستثنی نبود اما با گذشت بیش از دو هفته از این حوادث و اتصال اینترنت در سراسر کشور، سیستان و بلوچستان همچنان از دسترسی به اینترنت خانگی و تلفن همراه محروم است و این موضوع مردم را با چالش های فراوانی روبرو کرده است.
از چند روز پیش اینترنت تلفن همراه و خانگی به نوبت در استانهای مختلف کشور، برقرار شد و در حال حاضر به جز استان سیستان و بلوچستان، اینترنت همه استانها متصل است.
آذری جهرمی: پیگیر اتصال اینترنت هستم
وزیر ارتباطات در واکنش به قطعی اینترنت در سیستان و بلوچستان در توئیتر خود نوشت: پیگیر هستم، شمال استان برقرار شده در جنوب هم امیدوارم تا امروز مجوز صادر شود. پیامکهای زیادی از مردم سیستان و بلوچستان دریافت کردم.

- منبع خبر : برترینها
