رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور: کار بازسازی مدارس با تخریب کم و متوسط تا مهر امسال تکمیل می‌شود

به گزارش فرهنگیان پرس، رخشانی مهر گفت: هزار و چهارصد مدرسه در مناطق مختلف سیل زده در مراحل مختلف تخریب قرار گرفتند که برخی نیازمند تعمیرات اساسی و برخی نیازمند مرمت و بازسازی هستند.

وی با اشاره به پیش بینی نوسازی مدارس در سه مرحله افزود: بازسازی‌های جزئی برای مدارس انجام شده و در حال حاضر، مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

رخشانی مهر با اشاره به بازسازی مدارس با کلاس‌های زیاد و تخریب بالا گفت: بازسازی و ساخت مدارس استان لرستان نیز به علت تخریب و حجم زیاد خسارت، مهر ۹۹ تحویل داده می‌شود.

وی با اشاره به بخش مدارس نیازمند تعمیرات اساسی افزود: در تابستان امسال نسبت به تعمیر این مدارس با مشارکت خیرین اقدام خواهد شد تا مهر امسال این مدارس نیز در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد.

رخشانی مهر با اشاره به دویست مدرسه که به صورت کامل تخریب شده اند، گفت: برای تعمیرات این مدارس از اعتبارات دولتی و مردمی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به جمع آوری ۲۲۰ میلیارد تومان در همایش خیرین مدرسه ساز افزود: عملیات اجرایی ساخت این مدارس آغاز شده است.

رخشانی مهر با اشاره به تخریب مدارس در سه استان خوزستان، لرستان و گلستان گفت: برای بازسازی این مدارس بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار، ابلاغ شده که عملیات اجرایی آن در حال اقدام است.

  • منبع خبر : خبرگزاری صداوسیما