بنیاد برکت با اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت، به کمک واحدهای تولیدی و کسب‌وکارهایی می‌شود که در جریان درگیری‌های اخیر خسارت دیده‌اند. این تسهیلات در دو نوع قرض‌الحسنه و مرابحه پرداخت می‌شود تا چرخه تولید و اشتغال به سرعت بازگردد.

به گزارش فرهنگیان پرس، در اقدامی برای جبران خسارات ناشی از ناآرامی‌های اخیر، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، بسته حمایتی بزرگی را برای احیای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده تدارک دیده است.

براساس گزارش خبرگزاری ایلنا، سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل این بنیاد اعلام کرد: ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از این واحدها در نظر گرفته شده است. وی در تشریح جزئیات گفت: تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه و با دوره بازپرداخت ۵ ساله پرداخت می‌شود. همچنین تسهیلات از ۵۰۰ میلیون تا ۵ میلیارد تومان نیز به صورت مرابحه با سود ۱۵ درصد و دوره بازپرداخت ۴ ساله خواهد بود.

فرآیند شناسایی و تخصیص تسهیلات

مدنی در ادامه به روند شناسایی واحدهای هدف اشاره کرد و افزود: تاکنون نزدیک به ۵۱۰۰ واحد در سراسر کشور شناسایی شده‌اند. این واحدها از طریق شبکه ما در حال اهلیت‌سنجی و برآورد خسارت هستند و ان شاءالله تسهیلات در اختیارشان قرار می‌گیرد. وی تأکید کرد که این حمایت‌ها جدا از کمک‌های احتمالی دولت است و هدف اصلی، بازگشت سریع‌تر این کسب‌وکارها به چرخه تولید و بازار کار است.

واحدهای متقاضی می‌توانند برای ثبت درخواست خود با شماره ۸۹۰۰ تماس بگیرند یا به سایت نوآیند (۸۹۰۰.ir) مراجعه کنند.

زیر ذره بین فرهنگیان پرس

اگرچه این اقدام حمایتی در جهت کاهش آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی قابل تقدیر است، اما سؤال اصلی اینجاست که آیا سازوکارهای مشابه و فوری‌ای نیز برای جبران خسارات گسترده‌ای که به بدنه آموزش کشور (از جمله تخریب مدارس، فضای روانی آسیب‌دیده دانش‌آموزان و معیشت فرهنگیان) وارد شده، در نظر گرفته شده است؟ آموزش و پرورش به عنوان زیربنای توسعه، نیازمند توجه و حمایت ویژه‌ای است که نباید در سایه سایر برنامه‌ها فراموش شود.