مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی می گوید: با وجود مشکلات ناشی از تحریم های اتحادیه اروپا که از سال 2012 نسبت به این دانشگاه اعمال شد، همکاری های بین المللی ادامه دارد.

به گزارش فرهنگیان پرس، «امیرسعید شیرانی» افزود: دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاه های ایران به شمار می رود که در گذشته با عنوان دانشگاه ملی در سال 1339 تاسیس شد و پس از انقلاب، به شهید بهشتی تغییر یافت.
وی افزود: این دانشگاه که در گذشته با دریافت شهریه به عنوان یک دانشگاه خصوصی شناخته می شد، پس از انقلاب به یک دانشگاه دولتی تغییر ماهیت داد.
شیرانی با بیان اینکه مرکز همکاری های علمی بین المللی از دهه 60 فعالیت های خود را در این دانشگاه آغاز کرد، ادامه داد: وظیفه اصلی این مرکز تعیین استراتژی برای همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و توسعه ارتباطات و همکاری های آکادمیک (علمی) با موسسه های معتبر خارجی است.
وی همچنین گسترش و توسعه مناسبات علمی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور، مبادله و هماهنگ ‌سازی فعالیت‌های علمی و تخصصی، پیگیری و هماهنگی‌های لازم جهت تداوم حضور در صحنه‌های بین‌المللی، توسعه ارتباط و همکاری با سازمان ها و نهادهای علمی و فرهنگی بین المللی و صدور معرفی‌نامه برای اعضای هیأت علمی (یا دانشجویان در صورت لزوم) برای برگزاری و شرکت در کلاس‌های درسی و کنفرانس های خارج از کشور را از اهداف این مرکز ذکر کرد.
به گفته مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، کمک به معرفی و شناساندن این دانشگاه به جامعه علمی بین الملل، همکاری با دفتر پذیرش دانشجویان بین المللی به منظور جذب بیشتر این دانشجویان و کمک به برگزاری کنفرانس های علمی بین المللی در دانشگاه از دیگر اهداف این مرکز است.
به گفته شیرانی برهمین اساس در دانشگاه شهید بهشتی از گذشته تاکنون 150 تفاهم نامه در حوزه همکاری های علمی به امضا رسیده است.
وی همچنین تصریح کرد: دانشگاه شهید بهشتی به عنوان نقطه اتصال با کشور روسیه و قزاقستان در سنوات اخیر از سوی دفتر همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وظیفه هماهنگی فعالیت های علمی- آموزشی را با مراکز علمی آن ها برعهده دارد و برهمین اساس در زمینه تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های مشترک آموزشی، سمینارها و پروژه های علمی قراردادهایی به امضا رسیده است.
مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی از حضور وزیر فرهنگ و آموزش عالی کشور قبرس و همچنین سفیر نروژ در دانشگاه شهید بهشتی در هفته آینده خبر داد.

  • منبع خبر : ایرنا