به گزارش فرهنگیان پرس، محمدرضا کلامی در خصوص تنظیم بازار برخی کالاها بیان کرد: در مورد جوجه یکروزه دولت برای جلوگیری از نوسان نرخ بر اثر عدم تولید، مجبور است نرخ را کنترل کند.

وی ادامه داد: مثلاً در مقطعی نرخ جوجه یکروزه ۲،۴۰۰ تومان بود ولی در بازار با نرخ زیر ۲،۰۰۰ تومان جوجه یکروزه را از تولیدکننده میخریدند که این موضوع سبب دلزدگی تولیدکننده برای تولید شد و اثرش ۴۵ روز دیگر در بازار خود را نشان داد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت در مورد شکر نیز گفت: تولید داخلی ناشی از چغندر قند در حال عرضه به بازار است و این وضعیت شکر را بهبود میبخشد.
کلامی با بیان اینکه مصرف شکر کشور ۲.۵ میلیون تن برآورد شده است، افزود: از این میزان ۱.۶ میلیون تن تولید داخل است و بقیه از محل واردات تأمین باید شود.
وی در خصوص کاغذ نیز اضافه کرد: عدد ۸۰ میلیون دلاری واردات کاغذ با ارز ۴۲۰۰ را در بازار رصد و پایش میکنیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت در مورد گوشت نیز گفت: نرخ گوشت منجمد گوساله در بازار از ۵۰ هزار تومان تا ۶۰ هزار تومان است، گوشت گرم از ۷۰ هزار تومان تا ۹۵ هزار تومان در بازار عرضه میشود و نرخ گوشت گوسفندی از ۸۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان است.
وی بیان کرد: حوزه صنعت، معدن و تجارت بالای ۴۵ درصد در اقتصاد کشور سهم دارد و تلاش میکنیم که سهمش از تسهیلات مرتبط با واحدهای تولیدی هم به همین مقدار باشد.
کلامی اضافه کرد: اکنون سهم در نظر گرفته برای ما از کل تسهیلات ارائه شده در کشور ۳۰ درصد است.
- منبع خبر : ایسنا
