رئیس‌جمهور گفت: امروز بعد از ۸۳ روز از تشکیل دولت و اعتماد نمایندگان ملت از همیشه به حل مسائل کشور امیدوارتر هستم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز (سه‌شنبه) در دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پروش در صحن مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۸۳ روز قبل توفیق داشتم در همین مکان و از همین تریبون در محضر نمایندگان ملت برای رای اعتماد کابینه مسائلی را عرض کردم، با امیداوری به اینکه مسائل کشور با تلاش دولت و همکاری مجلس و همه بخش‌های کشور حل شود.

رئیسی گفت: امروز بعد از ۸۳ روز از تشکیل دولت و اعتماد نمایندگان ملت از همیشه به حل مسائل کشور امیدوارتر هستم.

وی افزود: من قبل از تشکیل دولت سخن از کیفیت پرداخت حقوق کردم. نگرانی من این بود که از کدام منبع باید حقوق پرداخت کنیم، اما بعد از ۸۳ روز از عمر دولت، بدون استقراض از بانک مرکزی، پرداخت حقوق و دستمزد در زمان خودش انجام شد.

رئیس‌جمهور گفت: در فرآیند انتخاب وزیر، محور شایستگی است و رفاقت، قرابت، فشار آوردن‌های رسانه ای موجب نمی‌شود که کسی معرفی شود.

وی با اشاره به بررسی‌ها برای پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش افزود: با بررسی‌هایی که در کارگروه ها انجام شد دکتر فیاضی از کسانی بود که در مصاحبه های مختلف کار گروه ها از جایگاه ممتازی برخوردار شد. خود من هم با ایشان مصاحبه کردم.

رئیسی تاکید کرد: دوستان مورد اعتمادی در این حوزه با آقای فیاضی مصاحبه کردند و ایشان را فرد صالحی برای این مسئولی دانستند.

وی با بیان اینکه توصیه افراد به هیچ عنوان تاثیر گذار نیست، گفت: آنچه مهم است برای خودم حجت الهی است. تا خودم حجت نداشته باشم اگر همه هم جمع بشوند من اقدامی نمی‌کنم. باید شایستگی ها احراز شده باشد.

ادامه دارد…