رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به نحوه پرداخت شهریه دانشجویان دکتری گفت: این دانشجویان با توجه به تسهیلات جدید مشکلی برای پرداخت شهریه نخواهند داشت.

به گزارش فرهنگیان پرس، زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور ، با اشاره به تسهیلات جدید شهریه‌ای برای دانشجویان این دانشگاه گفت: این تسهیلات ویژه دانشجویان جدید است و دانشجویان ورودی سال‌های قبل در صورتی که بخواهند می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

وی افزود: بانک پرداخت کننده وام کل شهریه دانشجو را تامین و هر ترم به حساب دانشگاه واریز می‌کند و دانشجو موظف است که در طول ۴۸ ماه اقساط این وام را پرداخت کند.

رئیس دانشگاه پیام نور اضافه کرد: اگر دانشجویان ترم‌های قبل بخواهند وارد این طرح شوند و بدهی به دانشگاه داشته باشند می‌توانند از این تسهیلات برای تصفیه بدهی خود استفاده کنند.

زمانی در خصوص دریافت شهریه دانشجویان دکترا در زمان ثبت نام گفت: دانشجو تعهد دارد که میزان شهریه ترم خود را پرداخت کند، اما از سال گذشته بدون مذاکره با بانک شهریه دکترا تقسیط شد و با این تسهیلات جدید می‌توانند شهریه‌ها را پرداخت کنند.

  • منبع خبر : خبرگزاری دانشجو