به گزارش فرهنگیان پرس، مهدی ناصحی، نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد، در توئیتی با اشاره به پتانسیلهای فراوان فرهنگی در مشهد، از برگزاری جشنواره فیلم این شهر خبر داد.
این عضو شورای شهر مشهد در این توئیت عنوان کرد: فضای فرهنگی مشهد، دارای پتانسیل های فراوان و فوق العاده است که در حوزه تلویزیون، سینما و تئاتر توانسته هنرمندان خوبی را به صحنه هنر این مملکت معرفی کند و استعدادهای فراوانی در این حوزه در مشهدالرضا وجود دارد. انشالله جشنواره فیلم مشهد را به زودی در شهرامام رضا(ع) کلید خواهیم زد.
ناصحی پیشتر در گفتگو با رسانه ها اعلام کرده بود که در سازمان فرهنگی شهرداری مشهد عموما فعالیتها به مناسبتهای خاص محدود شده و جایگاه معاونت فرهنگی به یک مدیریت تشریفاتی و مناسبتی تنزل پیدا کرده و گام نخست ما باید این باشد که جایگاه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد را احیاء کنیم و رویکرد ما احیاء سرمایه اجتماعی نظام است.
گفتنی است مشهد به عنوان یکی از شهرهای فرهنگی کشور می تواند زمینه ساز رویدادهای فرهنگی و هنری بسیاری باشد. هم اکنون بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ شهرداری مشهد با شش درصد افزایش نسبت به بودجه پارسال مبلغ ۱۸۴ هزار و ۸۶ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال است.